sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Viikonlopun tuplapelit

Viikonloppu aloitettiin Oilersin vieraana Espoossa. Edellisessä kohtaamisessa Steelers oli etevämpi, mutta nyt oltiin uutta peliä pelaamassa vieraskentällä. Ensimmäinen erä tahkottiin tasan 2-2, mutta toisessa vierailijat karkasivat. Kolmannessa tahti jatkui samanlaisena, eikä kotijoukkue pystynyt kaventamaan yrityksistä huolimatta ja loppunumerot kirjattiin Oilers-Steelers 4-8.

Sunnuntaina Iittalaan saapui Eräviikingit. Steelers oli edellisessä kohtaamisessa ottavana osapuolena ja nyt lähdettiinkin tosissaan hakemaan kahta pistettä. Kaksi ensimmäistä erää maalit olivat todella tiukassa ja kolmanteen lähdettiin kotijoukkueen 2-0 johdosta. Kolmannen erän ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen johto oli revennyt jo 4-0 lukemaksi, jonka jälkeen Eräviikingit lähtivät hakemaan tasoitusta aikalisän keitosten turvin. Vaikka vierailijat pelasivatkin viimeisen kymmenen minuuttia ilman maalivahtia ja saivat pari kavennustakin, niin ottelun voittajasta ei jäänyt epäselvyyksiä. Steelers-Eräviikingit 7-2