perjantai 23. maaliskuuta 2018

Puolivälierät osa 5.

Puolivälierien viimeinen peli. Toinen jatkaa, toinen lähtee kesälomalle. Alusta asti peli oli erittäin tarkkaa vaikka kotijoukkue saikin 2-0 kaulan rakennettua ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä muutama jäähy ei aiheuttanut suurempia ongelmia ja kolmanteen lähdettiinkin 3-1 tilanteessa. Kolmas erä ja vierailija ei näyttänyt luovuttamisen merkkejä ja tulikin vielä tasoihin. 3-3 tilanteessa lähdettiin jatkoerään, jossa tarkka linja jatkui. Happeen ottama jäähy nosti toiveita voitosta ja ylivoiman jälkitilanteesta tuomittiinkin rangaistuslaukaus kotijoukkueelle. Rangaistuslaukausta suorittamaan asettui kapteeni Henri Aallonen, joka tyylikkään kuvion päätteeksi nostaa pallon maaliin! Loppunumerot Steelers-Happee 4-3ja! Steelers jatkaa välieriin, jossa vastaan asettuu Eräviikingit.